Paradicsomleves
Ez egy nagyon gyors, és nagyon egyszerű paradicsomleves recept. Nem szeretem se zellerrel, se hagymával ízesíteni. Akinek hiányzik belőle, az nyugodtan tegyen bele, de én nem bonyolítom.
Hozzávalók:
- 1 liter paradicsomlé
- 2 ek liszt
- 3 ek olaj
- ízlés szerint só, cukor
- levestészta
Az olajból és a lisztből rántást készítünk. Ráöntjük a paradicsomlevet, és gyorsan elkeverjük. Többszöri keverés mellett felforraljuk. Cukorral, sóval ízesítjük. Ha túl sűrűnek találjuk a levest, még hígíthatjuk egy kevés vízzel. A levestésztát külön főzzük meg vízben, leszűrjük, és mindig csak annyi levesbe tegyünk, ami el is fogy.
További receptekkel kapcsolatos bejegyzéseimet a KrEdithKanál, befőzéssel kapcsolatos bejegyzéseimet a KrEdithKonyha, kerttel kapcsolatos bejegyzéseimet a KrEdithKert, és kreatív ötletekkel kapcsolatos bejegyzéseimet a KrEdithKuckó oldalaimon érheted el.